Powered By Blogger

вторник, 18 июня 2013 г.

Огляд додаткових пристроїв до автомобільних сигналізацій Magnum

Огляд додаткових пристроїв до автомобільних сигналізацій Magnum

GPS модуль Магнум G700

Бренд: Magnum
Марка: Elite G700
Модельный ряд: 2010 год
Производитель: Украина
Гарантия / Сервис: 12 месяцев
Цена за: штуку
Вес брутто, габариты упаковки: 0,21 кг, 180 / 130 / 60 мм



Компанія МСС у 2010 році розробила та запустила у виробництво GPS модуль Магнум G700. Цей пристрій призначений для визначення точних географічних координат автомобілів, оснащених автомобільними GSM системами охорони Magnum Elite з платформою версії 4 або новішої. Купуючи GPS модуль до автосигналізації Магнум, власник автомобіля отримує такі функції:
— передача точних координат місцезнаходження автомобіля на мобільний телефон за допомогою SMS повідомлень за запитом власника;
— автоматичне збирання координат про місцезнаходження автомобіля з періодичністю один раз на хвилину;
— автоматичне передавання координат про місцезнаходження в режимі охорони при переміщенні автомобіля на відстань понад 500 метрів.
За замовчуванням GPS модуль живиться від бортової мережі автомобіля, а в разі відсутності — модуль автоматично перемикається на автономне живлення від вбудованого акумулятора GSM системи. Також в GPS модулі присутня незалежна пам’ять для зберігання координат при відсутності зв’язку. У майбутньому виробник обіцяє відкрити безкоштовний онлайн сервіс моніторингу (трекінгу) пересування автомобілів.

Програматор Magnum Elite

Бренд: Magnum
Марка: Elite
Модельный ряд: 2010 год
Производитель: Украина
Цена за: штуку
Вес брутто, габариты упаковки: 0,29 кг, 65 / 175 / 130 мм


Програматор призначений для програмування функцій системи за допомогою персонального комп’ютера. Особливістю даного програматора є його легкість підключення до вже встановленої системи. Комплект поставки включає в себе упаковку, блок та кабель для підключення до персонального комп’ютера. Програмне забезпечення можна завантажити тут.

Новий датчик переміщення/нахилу Magnum

З листопада 2010 року компанія МСС запустила в продаж оновлений датчик переміщення/нахилу. За своєю суттю це два датчика в одному — датчик нахилу та датчик переміщення в одному корпусі. Єдина вимога — наявність оновленої прошивки в системі Магнум — версія G6 (всі автосигналізації, випущені після листопада 2010 року). Системи Magnum не будуть комплектуватися цим датчиком, але його можна придбати окремо.
Як вже стало зрозуміло, компанії МСС вдалося заповнити практично весь ціновий сегмент автосигналізацій з GSM модулями — від простої охоронної системи з GSM модулем до автосигналізації GSM з дистанційним запуском двигуна, GPS трекінгом, датчиком об’єму/нахилу та можливістю прослуховування салону. Невисокі ціни на Магнум обґрунтовані тим, що не потрібно сплачувати за «гучний» розкручений зарубіжний бренд, великий ланцюжок дистрибуції та послуги по імпорту товару з-за кордону. Сьогодні якість складання автосигналізацій Magnum знаходиться на досить високому рівні та їх сміливо можна рекомендувати до покупки. Ви можете вибрати та купити GSM автосигналізацію Magnum, серед представлених на нашій вітрині. Купуючи автосигналізації Магнум, ви отримуєте досить якісний автомобільний охоронний комплекс GSM за розумні гроші. Також рекомендуємо купити додаткові корисні пристрої, такі як програматор, GPS модуль та датчик переміщення/об’єму/нахилу для автосигналізацій Магнум.

Комментариев нет:

Отправить комментарий